Wednesday, January 19, 2022

Son Dakika Deprem Kayseri : Kayseri De 4 6 Buyuklugunde Deprem Evlerde Catlaklar Olustu Son Dakika - Kayseri sarıoğlan'da saat 02.28'te 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Kayseri | Kayseri'de dün gece saatlerinde 4.9 şiddetinde meydana gelen depremle sallanan sarıoğlan ilçesinde bir deprem daha meydana geldi. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 02.28'de 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri'de gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar kendilerini dışarıya attı. Kayseri'de 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Evdekilerin de panikleyerek pencereden çıktığını dile getiren özyaşar, evinde çatlaklar olduğunu söyledi.

Kayseri sarıoğlan'da saat 02.28'te 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Evdekilerin de panikleyerek pencereden çıktığını dile getiren özyaşar, evinde çatlaklar olduğunu söyledi. Kayseri'de saat 02.28'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 23,75 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Kayseri'de 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Rrfqkdqkoxbixm
Rrfqkdqkoxbixm from www.karamanca.net. Pour plus d'informations visitez le site web.
Kayseri'de 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 02.28'de 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dün gece 4.9 büyüklüğünde depremle sarsılan kayseri sarıoğlan'da meydana gelen deprem korkuttu. Kayseri'de saat 02.28'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelen son dakika haberine göre; Kayseri'de gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar kendilerini dışarıya attı. Evdekilerin de panikleyerek pencereden çıktığını dile getiren özyaşar, evinde çatlaklar olduğunu söyledi.

Dün gece 4.9 büyüklüğünde depremle sarsılan kayseri sarıoğlan'da meydana gelen deprem korkuttu. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de saat 02.28'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 23,75 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 02.28'de 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri'de dün gece saatlerinde 4.9 şiddetinde meydana gelen depremle sallanan sarıoğlan ilçesinde bir deprem daha meydana geldi. Kayseri'de 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar kendilerini dışarıya attı. Evdekilerin de panikleyerek pencereden çıktığını dile getiren özyaşar, evinde çatlaklar olduğunu söyledi. Gelen son dakika haberine göre; Kayseri'de saat 02.28'te sarıoğlan ilçesinde 4.9 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Sarsıntı kırşehir, aksaray, sivas gibi . Kayseri sarıoğlan'da saat 02.28'te 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kayseri'de saat 02.28'te sarıoğlan ilçesinde 4.9 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Evdekilerin de panikleyerek pencereden çıktığını dile getiren özyaşar, evinde çatlaklar olduğunu söyledi. Kayseri'de dün gece saatlerinde 4.9 şiddetinde meydana gelen depremle sallanan sarıoğlan ilçesinde bir deprem daha meydana geldi. Dün gece 4.9 büyüklüğünde depremle sarsılan kayseri sarıoğlan'da meydana gelen deprem korkuttu. Kayseri'de gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar kendilerini dışarıya attı.

U0aqbnxwwh1vhm
U0aqbnxwwh1vhm from haberank.net. Pour plus d'informations visitez le site web.
Evdekilerin de panikleyerek pencereden çıktığını dile getiren özyaşar, evinde çatlaklar olduğunu söyledi. Depremin 23,75 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Kayseri sarıoğlan'da saat 02.28'te 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de saat 02.28'te sarıoğlan ilçesinde 4.9 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Kayseri'de saat 02.28'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri'de gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar kendilerini dışarıya attı. Gelen son dakika haberine göre;

Sarsıntı kırşehir, aksaray, sivas gibi . Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 02.28'de 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar kendilerini dışarıya attı. Dün gece 4.9 büyüklüğünde depremle sarsılan kayseri sarıoğlan'da meydana gelen deprem korkuttu. Kayseri'de saat 02.28'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri'de dün gece saatlerinde 4.9 şiddetinde meydana gelen depremle sallanan sarıoğlan ilçesinde bir deprem daha meydana geldi. Evdekilerin de panikleyerek pencereden çıktığını dile getiren özyaşar, evinde çatlaklar olduğunu söyledi. Gelen son dakika haberine göre; Depremin 23,75 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Kayseri'de saat 02.28'te sarıoğlan ilçesinde 4.9 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Kayseri'de 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri sarıoğlan'da saat 02.28'te 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sarsıntı kırşehir, aksaray, sivas gibi . Kayseri'de dün gece saatlerinde 4.9 şiddetinde meydana gelen depremle sallanan sarıoğlan ilçesinde bir deprem daha meydana geldi. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 02.28'de 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelen son dakika haberine göre; Evdekilerin de panikleyerek pencereden çıktığını dile getiren özyaşar, evinde çatlaklar olduğunu söyledi.

Azxxdbeijlscdm
Azxxdbeijlscdm from imgrosetta.mynet.com.tr. Pour plus d'informations visitez le site web.
Gelen son dakika haberine göre; Depremin 23,75 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Sarsıntı kırşehir, aksaray, sivas gibi . Evdekilerin de panikleyerek pencereden çıktığını dile getiren özyaşar, evinde çatlaklar olduğunu söyledi. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar kendilerini dışarıya attı. Kayseri'de dün gece saatlerinde 4.9 şiddetinde meydana gelen depremle sallanan sarıoğlan ilçesinde bir deprem daha meydana geldi. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 02.28'de 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sarsıntı kırşehir, aksaray, sivas gibi . Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dün gece 4.9 büyüklüğünde depremle sarsılan kayseri sarıoğlan'da meydana gelen deprem korkuttu. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 02.28'de 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri'de gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar kendilerini dışarıya attı. Depremin 23,75 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Gelen son dakika haberine göre; Kayseri'de saat 02.28'te sarıoğlan ilçesinde 4.9 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Kayseri'de dün gece saatlerinde 4.9 şiddetinde meydana gelen depremle sallanan sarıoğlan ilçesinde bir deprem daha meydana geldi. Kayseri sarıoğlan'da saat 02.28'te 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Evdekilerin de panikleyerek pencereden çıktığını dile getiren özyaşar, evinde çatlaklar olduğunu söyledi. Kayseri'de 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de saat 02.28'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Kayseri! Kayseri'de 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

No comments:

Post a Comment